Kontakt info

📞 +47 41 30 16 02

📨 post@vertshusbussen.no

🌐 Løken terrasse 53,
1900 FETSUND

Sosiale Media

Våre Tjenester

Nettsiden er laget av NordMarketing

Kontakt oss her

Ta kontakt så finner vi en god løsning for din vintertur!

Gjør din vintersesong uforglemmelig med Afterskibussen! Kontakt oss i dag for å planlegge din neste skitur eller afterski-opplevelse.

Fordeler med Afterskibussen:

  • Komfort: Etter en lang dag i skiløypene, nyt komforten av våre moderne busser.
  • Sikkerhet: Med de utfordrende vinterveiene i Norge, kan du stole på våre erfarne sjåfører for å få deg trygt hjem.
  • Alt-i-ett: Fra start til slutt, la Vertshusbussen ta seg av logistikken for din skitur - transport, planlegging, og festen etterpå.

Be om et tilbud

Din Skiopplevelse Med Afterskibussen:

 

  • Målrettede Turer: Gjennom vintermånedene organiserer vi flere turer til populære skidestinasjoner over hele Norge. Velg mellom korte dagsturer eller lengre helgeutflukter for å få mest mulig ut av snøsesongen.
  • Skreddersy Din Tur: Har du en gruppe, klasse eller team som ønsker en skitur? Vi kan skreddersy en tur spesielt for dere. Fortell oss hva du ønsker, og vi organiserer resten.
  • Feststemning: Avslutt dagen med en skikkelig afterski-feiring! Med vårt toppmoderne lys- og lydanlegg ombord, kan du forvente den samme energien og moroa som på fjellets afterskibarer - alt mens du er på vei hjem.

Afterskibussen:

Fra Snødekte Bakker til Festlige Turer!

Nyt vinterens herlighet med Vertshusbussen! Enten du er ute etter dagsturer til Norges vakre skidestinasjoner, helgeturer for å utforske mer, eller en festlig afterski-øyeblikk på vei hjem, har vi den perfekte løsningen for deg.

Kontakt oss

Se våre busser