Kontakt info

📞 +47 41 30 16 02

📨 post@vertshusbussen.no

🌐 Løken terrasse 53,
1900 FETSUND

Sosiale Media

Våre Tjenester

Nettsiden er laget av NordMarketing

Kontakt oss her

Ideell for Alle Grupper

Uansett om du planlegger en vennetur, klassetur, eller firmatur, tilbyr våre busser den perfekte rammen for turen. Den unike kombinasjonen av komfort og underholdning ombord sørger for at reisen blir en integrert del av den totale opplevelsen.

Book Din Neste Skitur:

Er du klar for å skape minner for livet? Ta kontakt med oss for å avtale tid for din neste skitur til Trysil eller Hemsedal. Vårt team er her for å sørge for at transporten blir smidig, underholdende, og minneverdig.

For booking og mer informasjon, vennligst kontakt oss. La Vertshusbussen være ditt første skritt mot et uforglemmelig eventyr!

Alltid god stemning på tur i våre busser

Våre busser er ikke bare et transportmiddel, men en del av opplevelsen. Med en innebygd bar og karaokeanlegg, lys- og lydsystemer av topp kvalitet, er du garantert god stemning både til og fra skistedene.

Våre busser er utstyrt med komfortable seter og bord, noe som gjør dem ideelle for både avslapping og sosialisering underveis.

Be om et tilbud

Vi kjører alle typer grupper

 

Vertshusbussen tilbyr eksklusive bussturer til de mest spennende skidestinasjonene i Norge. Våre busser er spesielt utformet for å gjøre reisen din like minneverdig som selve skituren. Enten du planlegger en tur med venner, en klassetur, eller en unik firmatur, har vi løsningene som vil gjøre turen uforglemmelig.

Våre Priser:

OSLO - Trysil/Hemsedal
Tur-retur: 22 000 NOK
En vei: 14 000 NOK

Skibussen -
Din buss til de beste skidestinasjonene 

Vertshusbussen kjører grupper til og fra alle skidestinasjoner. Vi har noen turer med fastsatte priser, men det er bare å kontakte oss for pris til og fra andre steder.

Kontakt oss

Se våre busser