Kontakt info

📞 +47 41 30 16 02

📨 post@vertshusbussen.no

🌐 Løken terrasse 53,
1900 FETSUND

Sosiale Media

Våre Tjenester

Nettsiden er laget av NordMarketing

Kontakt oss her

Ta kontakt så finner vi en god løsning for julebord transporten.

Uansett om dere planlegger et tradisjonelt julebord eller ønsker en vri på den gamle klassikeren, er Julebordbussen løsningen.
La oss være med på å skape magiske øyeblikk og minner.

Ønsker du mer informasjon eller er klar til å bestille?
Ta kontakt med oss i dag og la oss sørge for at ditt julebord blir en suksess!

Fordeler med Julebordbussen:

 

  • Fleksibilitet: Uansett om dere bare trenger transport eller vil feire hele kvelden ombord, tilpasser vi oss dine behov.
  • Sikkerhet: Med vinterlige forhold kan det være tryggest å la en profesjonell sjåfør ta rattet. Vi sørger for at alle kommer seg trygt hjem etter feiringen.
  • Atmosfære: Våre busser er utstyrt med både godt lyd og lysanlegg, to av bussene har også karaokeanlegg dere kan bruke.

Be om et tilbud

Hva kan Julebordbussen tilby?

 

  • Transport Mellom Aktiviteter: Har dere planlagt flere stopp på julebordets agenda? La oss sørge for at alle kommer seg trygt og komfortabelt fra sted til sted.
  • Feir Ombord: Ønsker du noe annerledes? Hvorfor ikke ha hele julebordet ombord på bussen? Med vår stemningsfulle belysning, gode musikkanlegg og romslige plass, har du alt du trenger for en uforglemmelig feiring.

Julebordbussen: En Festlig Reise

 Med Vertshusbussens Julebordbuss kan ditt julebord bli en opplevelse som skiller seg ut! Uansett om du bare trenger transport til og fra julebordet eller aktiviteter under julebordet så er vi her for å transportere dere i busser som er perfekt for å skape god stemning.

Kontakt oss

Se våre busser