Velkommen til Vertshusbussen – din ultimate partner for et uforglemmelig utdrikningslag! Med årevis av erfaring i å bringe fest og glede til utdrikningslag, er Vertshusbussen mer enn bare transport – vi er din guide til en dag fylt med latter, eventyr og minner som varer livet ut. Vi vet at planlegging av det perfekte utdrikningslaget kan være en utfordring, vi har nøye valgt ut noen av aktivitetene vi har hatt god erfaring å kjøre til.  

Fra spenningstunge eventyr til avslappende og koselige sammenkomster, har vi håndplukket de beste aktivitetene som garantert vil gi brud eller brudgom en avskjed med singellivet de aldri vil glemme.  Enten dere er ute etter adrenalinfylte utfordringer, kulturelle dykk, kulinariske opplevelser eller bare en god gammeldags fest på hjul, har vi noe for enhver smak.

Leier du i tillegg en av våre busser så kan dere fortsette festen mellom alle aktivitetene. Vi har lang erfaring med å kjøre feststemte mennesker og har gode fasiliteter for god stemning om bord. Ta kontakt for å booke en av våre busser.

Vi hjelper dere å velge riktig buss for ditt utdrikningslag

Bussene våre passer perfekt for transport under utdrikningslaget, ta kontakt og fortell oss om dine behov og vi vil sammen finne den beste transportløsningen for dere.

Vi hjelper dere å velge riktig buss for ditt utdrikningslag

Bussene våre passer perfekt for transport under utdrikningslaget, ta kontakt og fortell oss om dine behov og vi vil sammen finne den beste transportløsningen for dere.

Ting å gjøre på utdrikningslag

Den ultimate guiden til et godt Utdrikningslag

UNDERGROUND GOLF

Underground Golf i Oslo og Drammen tilbyr en unik og minneverdig opplevelse som er perfekt for utdrikningslag. Med sin innendørs golfbane satt i en sjarmerende og uvanlig atmosfære, garanterer det timevis med underholdning uansett værforhold.

Dette er stedet hvor konkurranseinstinktet og moroa kommer til sin rett, i en avslappet og vennlig setting. Enten du er en ivrig golfer eller en nybegynner, tilpasser Underground Golf opplevelsen slik at alle kan nyte spillet og ha det gøy. Med bar og catering tilgjengelig på stedet, kan dere slappe av med god mat og drikke mellom slagene.

Velg Underground Golf for et utdrikningslag som kombinerer sport, spill, og sosialt samvær på en perfekt måte, og skap uforglemmelige minner for brudgom eller brud.

Les mer om Underground Golf her

KINGDOM ROOMS

Les mer om Kingdom Rooms

Kingdom Rooms i Oslo tilbyr en fengslende og unik opplevelse som er ideell for utdrikningslag. Dette stedet tar dere med på et eventyr gjennom sine nøye utformede escape rooms, hvor dere sammen må løse gåter, finne ledetråder og arbeide som et team for å unnslippe før tiden løper ut.

Det setter deltakernes samarbeidsevner og problemløsning på prøve i en spennende og morsom setting. Kingdom Rooms' immersive temaer og historier transporterer dere til en annen verden, noe som gjør det til det perfekte valget for de som søker en utdrikningslagaktivitet som er litt utenom det vanlige.

Med ulike rom å velge mellom, kan alle fra nybegynnere til erfarne escape room-entusiaster finne en utfordring som passer. Velg Kingdom Rooms for et utdrikningslag fylt med spenning, lagarbeid og uforglemmelige øyeblikk.

Skydive Tønsberg

Skydive Tønsberg tilbyr en adrenalinfylt og uforglemmelig opplevelse som er perfekt for utdrikningslag. Dette stedet gir deg og dine venner muligheten til å oppleve spenningen ved fallskjermhopping, hvor dere kan sveve gjennom luften og nyte den fantastiske utsikten over det vakre landskapet rundt Tønsberg.

Det å ta steget ut av et fly sammen, skaper et unikt bånd og minner som varer livet ut. Sikkerhet står i høysetet hos Skydive Tønsberg, og det er essensielt at alle som skal hoppe er edrue. Dette sikrer ikke bare en trygg opplevelse for alle involverte, men også at dere får mest mulig ut av denne ekstraordinære dagen.

Dette er en god aktivitet å starte dagen med, så kan festen starte i en av Vertshusbussen sine busser på tur til neste aktivitet.

Les mer om Skydive Tønsberg

Sandefjord & Tønsberg

Pole & Aerial

Sandefjord/Tønsberg Pole & Aerial tilbyr en unik og spennende opplevelse for utdrikningslag, perfekt for de som ser etter en aktivitet som kombinerer moro, fitness og en anelse av sensualitet.

Med profesjonelle instruktører som leder vei, får gruppen muligheten til å utforske kunsten av pole dance i et trygt, støttende og ikke-dømmende miljø. Dette er en fantastisk måte å feire på, som ikke bare fremmer selvtillit og kroppspositivitet, men også styrker båndene mellom deltakerne gjennom felles læring og latter.

Uansett ferdighetsnivå, tilpasser Sandefjord/Tønsberg Pole & Aerial opplevelsen slik at alle kan delta og ha det gøy. Velg dette studioet for et utdrikningslag som tilbyr en morsom, minneverdig og litt annerledes opplevelse, der dere sammen kan utforske nye bevegelser og uttrykksformer.

Les mer om Pole & Aerial

øl akademiet

Øl-Akademiet tilbyr en unik og smakfull opplevelse for utdrikningslag, perfekt for de som ønsker å kombinere feiringen med kulturell berikelse og læring.

Med spesialtilpassede ølsmakinger og bryggekurs, gir Øl-Akademiet deltakerne muligheten til å dykke ned i ølets verden, lære om ulike ølstiler, bryggeprosesser, og historien bak denne eldgamle drikken.

Dette er en fantastisk måte å tilbringe dagen på, hvor man ikke bare får nyte godt øl, men også utvider sin kunnskap sammen med venner. Øl-Akademiet sørger for en sosial og informativ setting som er ideell for et utdrikningslag, med profesjonelle veiledere som leder dere gjennom en smakfull reise. Velg Øl-Akademiet for et utdrikningslag som tilbyr mer enn bare en fest – en opplevelse som kombinerer moro, utdanning, og selvfølgelig, utmerket øl.

Les mer om Øl Akademiet

Mord og Mysterier

Mordmysteriet tilbyr en unik og engasjerende utdrikningslagsopplevelse for de som er på utkikk etter et arrangement fylt med spenning, gåter og samarbeid.

Dette konseptet setter deltakernes detektivevner på prøve, idet de jobber sammen for å løse et intrikat mordmysterium. Med profesjonelt skuespill, interaktive oppgaver og en dyptgående historie, blir deltakerne transportert til en annen verden der hver ledetråd bringer dem nærmere løsningen.

Mordmysteriet er en perfekt måte å skape en minneverdig og unik opplevelse på, der gjestene ikke bare er observatører, men aktive deltakere i historien.

Velg Mordmysteriet for et utdrikningslag som tilbyr mer enn bare underholdning; det er en sjansen til å styrke bånd gjennom teamwork, kritisk tenking, og mye latter, i et spennende og uforglemmelig eventyr.

Les mer om Mord og Mysterier

Grenland Fallskjermklubb

Grenland Fallskjermklubb tilbyr en ekte og uforglemmelig fallskjermhoppingsopplevelse som er perfekt for et utdrikningslag på jakt etter ekstrem spenning og uforglemmelige øyeblikk.

Som en av Norges mest erfarne fallskjermklubber, gir Grenland Fallskjermklubb deltakerne muligheten til å oppleve den ultimate frihetsfølelsen som kommer fra å hoppe ut fra et fly og sveve gjennom luften.

Med fokus på sikkerhet og kvalitet, tilbyr klubben tandemhopp for nybegynnere, hvor man er festet til en erfaren instruktør gjennom hele hoppet. Dette sikrer en trygg og spennende opplevelse, selv for de uten tidligere fallskjermhoppingerfaring.

Velg Grenland Fallskjermklubb for et utdrikningslag som garantert vil sette et adrenalinfylt preg på feiringen, og gi brudgommen eller bruden en himmelsk opplevelse de sent vil glemme.

Les mer om Grenland Fallskjermklubb

Highjump EVENT

HighJump Trampolinepark tilbyr en spretten og energisk opplevelse som er perfekt for et utdrikningslag fylt med moro og latter.

Med et bredt utvalg av trampolineområder, skumgrop, dodgeball, og mer, er HighJump det ideelle stedet for de som søker en aktiv og morsom måte å feire på.

Dette er en fantastisk mulighet til å slippe løs det indre barnet, konkurrere mot venner i vennlige konkurranser, og rett og slett ha det gøy i et trygt og innbydende miljø.

HighJump legger til rette for grupper av alle størrelser, og tilbyr en unik feiring som kombinerer fysisk aktivitet med ren og skjær glede. Velg HighJump Trampolinepark for et utdrikningslag som ikke bare gir muligheten til å skape minner for livet, men også en sjelden anledning til å binde sammen gruppen gjennom lek og latter i et energisk og spennende setting.

Les mer om Highjump

Skydive Hamar

Skydive Hamar tilbyr en luftig og adrenalinfylt opplevelse som er perfekt for utdrikningslag på jakt etter det ultimate eventyret.

Med en spektakulær beliggenhet ved Mjøsa, gir Skydive Hamar deltakerne sjansen til å oppleve den utrolige følelsen av fritt fall, kombinert med enestående utsikt over noen av Norges vakreste landskap.

Sikkerhet og profesjonalitet står i høysetet, med erfarne instruktører som sørger for at alle føler seg trygge og komfortable, enten det er deres første hopp eller de er mer erfarne fallskjermhoppere.

Dette er en perfekt måte å markere en overgang eller feire en spesiell anledning på, med en opplevelse som garantert vil bli husket resten av livet.

Å velge Skydive Hamar for et utdrikningslag betyr å gi brudgommen eller bruden en unik gave av frihet, spenning, og uovertruffen skjønnhet, alt fra himmelen over Hamar.

Les mer om Skydive Hamar

Fangene på fortet

Fangene på Fortet i Oslo tilbyr en unik og engasjerende opplevelse som er perfekt for utdrikningslag på utkikk etter eventyr og teambygging.

Dette stedet setter deltakernes samarbeid, logikk, fysikk og kreativitet på prøve gjennom en rekke utfordrende og morsomme oppgaver fordelt over ulike celler i et spennende fortmiljø.

Med et bredt spekter av spill som varierer i vanskelighetsgrad, er Fangene på Fortet designet for å tilby noe for alle, uavhengig av alder eller fysisk form. Dette er en fantastisk måte å feire på, hvor lagånd og vennskapelig konkurranse står i sentrum, og hvor hver deltaker bidrar til lagets suksess.

Velg Fangene på Fortet for et utdrikningslag som kombinerer spenning, utfordringer og mye latter, og som skaper minner og historier som vil bli delt og husket lenge etter dagen er over.

Les mer om Fangene på fortet

Evasion

Evasion tilbyr en helt unik og engasjerende opplevelse for utdrikningslag gjennom sine immersive escape room spill. Dette er det ideelle stedet for de som søker en kombinasjon av spenning, mysterium, og teamarbeid.

Med en rekke nøye utformede rom som tar spillere med på en reise gjennom ulike verdener og historier, tester Evasion deltakernes evne til problemløsning, kreativ tenking og samarbeid under press.

Hvert rom er en ny utfordring som garantert vil holde gruppen på tå hev, mens dere leter etter ledetråder og løser gåter for å unnslippe før tiden løper ut. Evasion tilbyr en perfekt blanding av moro og utfordring, som gjør det til et minneverdig valg for et utdrikningslag.

Velg Evasion for en opplevelse som ikke bare styrker båndene mellom deltakerne gjennom felles mål og oppnåelser, men som også gir en følelse av eventyr og oppdagelse i hjertet av et spennende spill.

Les mer om Evasion

Drammen Racing senter

Drammen Racing Senter tilbyr en elektrifiserende og adrenalinpumpende opplevelse som er perfekt for et actionfylt utdrikningslag.

Med toppmoderne elektriske go-karter og en utfordrende bane som tester ferdigheter og hastighet, står dette senteret klart til å levere en racingopplevelse uten like.

Dette er stedet for de som ønsker å kjenne på spenningen ved høyhastighetskonkurranser, med sikkerhet og moro som høyeste prioritet. Drammen Racing Senter legger til rette for en uforglemmelig dag hvor vennskaplig konkurranse og lagånd står i sentrum.

Enten dere er racingentusiaster eller nye bak rattet, tilbyr senteret en inkluderende atmosfære hvor alle kan delta og ha det gøy. Velg Drammen Racing Senter for et utdrikningslag som leverer spenning, latter og minner som vil bli snakket om lenge etter at løpet er over.

Les mer om Drammen Racing Senter

Kongsberg Gokartutleie

Kongsberg Go-Kart tilbyr en actionfylt og morsom utdrikningslagsopplevelse som garantert setter fart på feiringen. Med state-of-the-art go-kart baner designet for maksimal spenning og sikkerhet, er dette stedet perfekt for de som søker et adrenalinfylt eventyr.

Enten dere er erfarne racere eller første gang bak rattet, tilpasser Kongsberg Go-Kart opplevelsen slik at alle kan nyte spenningen ved å race mot venner. Dette er en fantastisk måte å styrke vennskapsbånd på, gjennom vennlig konkurranse og uendelige lattermomenter.

I tillegg til den høyoktane racingen, tilbyr stedet komfortable fasiliteter for å slappe av og dele historier etter løpene. Velg Kongsberg Go-Kart for et utdrikningslag som kombinerer fart, moro og uforglemmelige minner, og gjør den spesielle dagen enda mer minneverdig.

Les mer om Kongsberg Gokartutleie

Armydays

Army Days tilbyr en unik og spennende utdrikningslagsopplevelse som skiller seg ut fra det vanlige. Dette er stedet for dere som søker et eventyr utover det tradisjonelle, hvor dere kan dykke ned i en verden av militærinspirerte aktiviteter.

Her får deltakerne teste sine grenser, samarbeidsevner og strategiske ferdigheter gjennom utfordringer som er designet for å etterligne ekte militær trening, men med fokus på moro og kameratskap. Fra hinderløyper til taktiske spill, tilbyr Army Days en dag fylt med adrenalin, lagbygging og uforglemmelige øyeblikk.

Dette er den perfekte settingen for et utdrikningslag som søker et adrenalinkick og ønsker å skape minner som varer livet ut, i et trygt og kontrollert miljø.

Velg Army Days for et utdrikningslag der dere ikke bare feirer den kommende store dagen, men også styrker båndene mellom venner gjennom spennende og utfordrende aktiviteter.

Les mer om Armydays

Perfect Escape

Perfect Escape Oslo tilbyr en spennende og utfordrende opplevelse som er ideell for utdrikningslag på jakt etter en unik og minneverdig aktivitet.

Med en rekke escape rooms som hver byr på ulike temaer og historier, setter Perfect Escape deltakernes problemløsningsferdigheter og samarbeidsevner på prøve.

Fra mystiske gåter til intrikate låsemekanismer, tilbyr hvert rom en unik historie som krever lagarbeid, kreativitet og kløkt for å løse innen tidsfristen.

Dette er en perfekt måte å styrke båndene mellom venner på, i en morsom, engasjerende og litt nervepirrende setting. Velg Perfect Escape for et utdrikningslag som garantert vil levere spenning, latter og et rush av tilfredsstillelse når dere sammen avdekker rommets hemmeligheter og rømmer i tide.

Les mer om Perfect Escape

Modern Activity center

Modern Activity Center tilbyr en enestående og innovativ opplevelse for utdrikningslag, med fokus på moderne underholdning og teknologi.

Med en avansert vindtunnel for simulert fallskjermhopping, gir de deltakerne muligheten til å oppleve spenningen av fritt fall uten å måtte hoppe fra et fly. Dette, kombinert med toppmoderne VR (Virtual Reality) og AR (Augmented Reality) simulatorer, transporterer gjestene til ulike verdener og eventyr, fra intense actionspill til fantastiske reiser gjennom eksotiske landskap.

I tillegg til disse adrenalinfylte aktivitetene, tilbyr senteret matservering, hvor deltakere kan slappe av og nyte et måltid sammen etter dagens eventyr. Modern Activity Center er det perfekte valget for et utdrikningslag som søker en dag med unik, høyteknologisk underholdning og god mat i et samlet og vennlig miljø.

Velg dette senteret for et minneverdig utdrikningslag som kombinerer fremtidens underholdning med komforten av god mat og drikke.

Les mer om Modern Activity Center

Dynamic Events

Dynamic Events tilbyr en skreddersydd og variert opplevelse for utdrikningslag som er ute etter en dag fylt med eventyr, teambuilding og moro.

Med et bredt spekter av aktiviteter, fra actionfylte utendørs eventyr som paintball og bubble fotball, til mer strategiske og tankevekkende oppgaver som escape rooms og skattejakter, har Dynamic Events noe for enhver smak og interesse.

Deres team av erfarne planleggere og instruktører er dedikert til å skape en minneverdig og problemfri opplevelse, tilpasset gruppestørrelsen og ønskene til hver enkelt kunde. Dette er det ideelle valget for de som ønsker å skape et unikt og personalisert utdrikningslag, hvor alle deltakere kan engasjere seg, le og skape varige minner sammen.

Velg Dynamic Events for et utdrikningslag som garantert vil underholde, utfordre og sammensveise gruppen gjennom en dag fylt med varierte og spennende aktiviteter.

Les mer om Dynamic Events

Liquid Engineers

Liquid Engineers tilbyr en unik og minneverdig opplevelse for utdrikningslag, perfekt for de som ønsker å kombinere læring og moro med en kveld ute på byen.

Ved å fokusere på kunsten å mikse drinker, gir Liquid Engineers deltakerne en hands-on opplevelse hvor de lærer å lage klassiske og moderne cocktails under veiledning av profesjonelle bartendere. Dette er en fantastisk måte å starte kvelden på, hvor gruppen ikke bare får ny kunnskap og ferdigheter de kan ta med seg videre, men også en unik mulighet til å smake på sine egne kreasjoner i en avslappet og underholdende atmosfære.

Liquid Engineers tilpasser sine kurs til gruppen, noe som sikrer en personlig og engasjerende opplevelse for alle. Velg Liquid Engineers for et utdrikningslag som tilbyr mer enn bare en feiring; det er en sjanse til å utvikle nye ferdigheter, dele latter og skape minner som varer livet ut, alt mens du nyter noen av de beste drinkene byen har å tilby.

Les mer om Liquid Engineers

Trackday

TrackDay tilbyr en adrenalinfylt og hjertebankende opplevelse for bilentusiaster og hastighetselskere, noe som gjør det til et ideelt valg for et utdrikningslag.

På TrackDay får deltakerne muligheten til å sette sine kjøreferdigheter på prøve på en ekte racerbane, bak rattet på noen av de raskeste og mest imponerende sportsbilene som finnes.

Med sikkerhet og instruksjon fra profesjonelle, er dette en trygg og kontrollert måte å oppleve høyhastighets racing på, enten man er nybegynner eller erfaren sjåfør.

Dette er en unik mulighet til å leve ut drømmen om å være racersjåfør for en dag, og dele spenningen og moroa med venner. Velg TrackDay for et utdrikningslag som tilbyr en uforglemmelig kombinasjon av fart, spenning og ren kjøreglede, som garantert vil sette et varig preg på den spesielle anledningen.

Les mer om Trackday

Vikingegarden Maurenga

Vikingegården tilbyr en unik og historisk dypdykkende opplevelse som er perfekt for utdrikningslag på jakt etter noe utenom det vanlige.

Ved å ta dere tilbake til vikingtiden, gir Vikingegården en sjelden mulighet til å leve som vikinger for en dag i autentiske omgivelser. Dette stedet kombinerer historisk læring med praktiske aktiviteter, som øksekasting, bueskyting, og tradisjonelle vikingspill, som alle bidrar til en minneverdig og engasjerende opplevelse.

Det er en fantastisk måte å styrke bånd og lagånd på, samtidig som man får en dypere forståelse og respekt for norsk kultur og historie. Vikingegården er ideell for de som søker et utdrikningslag med en twist, hvor man kan kle seg ut, ta del i vikingfeaster, og nyte en dag fylt med moro, læring, og eventyr. Velg Vikingegården for et utdrikningslag som ikke bare er en feiring, men også en unik reise tilbake i tid.

Les mer om Vikingegarden

Megazone

Megazone tilbyr en actionfylt og morsom opplevelse som er perfekt for utdrikningslag på jakt etter noe litt annerledes. Med en rekke aktiviteter som lasertag, VR-spill, escape rooms, og mer, er dette stedet et paradis for de som elsker spill og spenning.

Lasertag i spesielt tilbyr en intens og adrenalinfylt kamp i en arena fylt med hinder og skjulesteder, hvor lagarbeid og strategi er nøkkelen til seier. Dette er en fantastisk måte å slippe løs konkurranseinstinktet på, samtidig som man har det gøy i en vennlig og energisk atmosfære.

Megazone sørger for at alle deltakere får en uforglemmelig opplevelse, med moderne utstyr og varierte spillscenarier som passer for alle ferdighetsnivåer.

Velg Megazone for et utdrikningslag som kombinerer spenning, latter, og lagånd, og som garantert vil bli husket som en av de mest underholdende feiringene.

Les mer om Megazone

Explore sjoa

Explore Sjoa tilbyr en opplevelse i verdensklasse for de som ønsker et utdrikningslag fylt med eventyr og naturskjønnhet. Med sin beliggenhet ved en av Norges mest berømte elver for rafting, garanterer Explore Sjoa en dag med hjertebankende vannsport i trygge, men utfordrende forhold.

Dette er stedet for de som ønsker å kombinere spenning med den spektakulære norske naturen som bakteppe. Fra rafting i verdensklasse til kajakkpadling og elvebrett, tilbyr Explore Sjoa aktiviteter som passer for alle ferdighetsnivåer, ledet av erfarne og lidenskapelige guider.

Et utdrikningslag her er ikke bare en mulighet til å utfordre seg selv og oppleve adrenalinfylte eventyr; det er også en fantastisk måte å skape varige minner med venner i Norges vakre, ville landskap. Velg Explore Sjoa for et utdrikningslag som styrker båndene gjennom eventyr og oppdagelsesglede, og som gir en feiring utenom det vanlige.

Les mer om Explore Sjoa

stripstar

StripStar tilbyr en eksklusiv og underholdende opplevelse for utdrikningslag som søker et snev av glamour og spenning. Med en profesjonell og smakfull tilnærming til underholdning, er dette det ideelle valget for de som ønsker å krydre feiringen med en unik attraksjon.

StripStar skiller seg ut ved å tilby høykvalitets shows som er tilpasset for å respektere alle deltakernes komfortnivå, samtidig som de leverer en uforglemmelig og stilfull opplevelse.

Deres talentfulle artister sikrer en kveld fylt med eleganse, moro og en touch av forførelse, perfekt for å markere overgangen til ekteskapet.

Velg StripStar for et utdrikningslag som kombinerer sofistikert underholdning med en minneverdig feiring, og som garantert vil bli husket og verdsatt av alle gjester.

Les mer om Stripstar

DriftingSkolen

DriftingSkolen tilbyr en adrenalinpumpende og hjertebankende opplevelse som garantert vil sette et uforglemmelig preg på ethvert utdrikningslag.

Dette er stedet for de som søker spenning og ønsker å prøve noe helt utenom det vanlige. Med profesjonelle instruktører ved roret, får deltakerne muligheten til å lære grunnleggende og avanserte driftingteknikker i et trygt og kontrollert miljø.

DriftingSkolen tilpasser opplevelsen til alle ferdighetsnivåer, slik at ingen erfaring er nødvendig for å delta. Dette er en perfekt måte å skape sterke bånd og minner på, mens adrenalinrushet og mestringen av nye ferdigheter gir en følelse av oppnåelse.

Velg DriftingSkolen for et utdrikningslag som leverer spenning, læring og en hel del skryterettigheter – en opplevelse brudgommen eller bruden sent vil glemme.

Les mer om Driftingskolen

Aktmodell norge

Aktmodell Norge tilbyr en unik og kreativ vri på utdrikningslaget som kombinerer kunst og moro i en avslappet og inkluderende atmosfære.

Dette er det perfekte valget for brude- eller brudgomgrupper som søker en annerledes og minneverdig aktivitet. Under en profesjonell veiledning, får dere muligheten til å prøve dere som kunstnere ved å tegne en live modell.

Det spiller ingen rolle om dere er nybegynnere eller erfarne kunstnere; Aktmodell Norge legger til rette for en morsom, lærerik og respektfull opplevelse for alle. Denne aktiviteten er ikke bare en flott måte å feire på, men også en fantastisk anledning til å utforske kreativiteten og dele en unik opplevelse med venner.

Velg Aktmodell Norge for et utdrikningslag som byr på latter, kunst og et streif av sofistikert moro, som garantert vil bli et kjært minne for alle involverte.

Les mer om Aktmodell Norge

Kontakt info

📞 +47 41 30 16 02

📨 post@vertshusbussen.no

🌐 Løken terrasse 53,
1900 FETSUND

Sosiale Media

Våre Tjenester

Nettsiden er laget av NordMarketing