Så, hvorfor ikke kombinere transport og underholdning i en og samme pakke?

La den neste firmaeventen din være en reise, bokstavelig talt, med en begynnelse, et høydepunkt og en fantastisk avslutning.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan vi kan gjøre din neste firmatur til en minneverdig opplevelse!

Kontakt oss her

Kontakt info

📞 +47 41 30 16 02

📨 post@vertshusbussen.no

🌐 Løken terrasse 53,
1900 FETSUND

Sosiale Media

Våre Tjenester

Nettsiden er laget av NordMarketing

Hva kan vi tilby?

  • Forspiel- og Nachtspiel: Med solid erfaring vet vi hvordan vi bygger opp stemningen før et event og hvordan vi runder av kvelden på beste måte.
  • Fleksibilitet: Om det er transport til et annet sted eller om hele arrangementet skal skje ombord, er vi klare til å tilpasse oss dine ønsker.
  • Atmosfære: Glem sterile konferanserom. Våre busser tilbyr en unik atmosfære som gir en ny vri på tradisjonelle firmaarrangementer.
  • Karaoke og Bar: To av bussene våre har karaokeanlegg, noe som alltid skaper god stemning. Alle bussene er utstyrt med bar.

Les mer om våre busser her

Bygg bedre samhold i firma 

Gjennom årene har vi erfart at en busstur med kollegaer ikke bare skaper en spesiell atmosfære, men den gir også en unik mulighet til å knytte bånd og bygge sterke relasjoner. Det er noe med bevegelsen, musikken, og nærheten til hverandre som gjør at folk slapper av, blir mer sosiale, og havner i et feststemt humør.

Transport til og fra, eller ta hele festen på bussen?

Kanskje er det julebordet eller personalfesten som skal ha deler eller hele arrangementet i buss, - eller transport til og fra. Forspiel og Nachtspiel har vi solid erfaring med.

Be om et tilbud her

Er det tid for å tenke litt utenfor boksen når det kommer til det neste firmaeventet? Har dere vurdert den unike muligheten en busstur tilbyr?

Firmaturer Som Gjør Inntrykk